TORSDAG D: Jaa, f*** den här dagen...


Skrev på kontraktet för studentskivan precis, där en av kriterierna är att man ska sälja minst 5 biljetter "or else"... Helt omöjligt att jag säljer 5 biljetter! Kommer aldrig att hända! Vem vill gå på TENSTA GYMNASIUMS NV+SP SKIVA PÅ MANGO?! Ingen ville ens gå på deras skiva när den va på k2! Inte ens jag vill gå! FAKK Jåå DOUNIA O INAS JAG VILL EGENTLIGEN INTE GÅ! D: . Och temat ska vara pinup-girls... a lycka till tjejer.
köp biljett för 120 spänn pl0x? pretty pl0x?
4chan är underbart! Bara klicka in sig på /m/ eller /wg/ eller nåt o garva sönder sig en stund, och så är allt bra igen! :D Det borde vara lag på att alla ska vara inne på 4chan minst en timme om dan! Fatta hur mycket dödsstatistiken kommer förändras!  Ett gott skratt förlänger livet, inte sant ;D? SLÄNG HIT NOBELPRISET NÅGON!


Annars har dagen inte varit särskilt händelserik, har pysslat lite mer med bloggens utseende. Jag börjar få ett grepp om det här med html (eller inte)! När jag inte gjort det har spelat en massa PuyoPuyoFever på DS eller klickat runt på folks bloggar... YAY för mitt liv!

Torsdag♥


Dagens video: Clazziquai - Robotica


Underbar dag alltså! Börjar med att jag vaknar försent, inte hittar några kläder för att allt ligger i tvätten, tappar mineral foundation-burken på min nya bordsduk, missar tåget som är SENT och kommer till skolan bara för att upptäcka att jag har PROV! 300 fakken jevvla engelska glosor! D: MADDAFAKKA!!1!!1!!11! Nä, här krävs en timme eller två på 4chan's /b/thread för att återställa mig...

Maghreb idag KL: 18.50

PERFUME - Secret Secret
PERFUME's senaste singel Secret Secret från senaste albumet GAME är ett tillskott i min skivsamling! Perfume är bland det plastigaste och mest okreativa i musikväg från Japan (efter Ayu och BoA), men de har ändå en speciell plats i mitt hjärta... Deras musik är ren smurftechno men med en touch av eurobeat och techpara... plast är underbart ibland :D
Deras singel Polyrythm tog Japan med storm förra sommaren och samma sak kommer att hända med Secret Secret ser det ut som! YAY!

://biscuitofjoy

biscuitofjoy, min andra blogg men mintt första försök till en vettig dito. Här kommer jag lägga upp en massa lol om en massa saker, så keep in touch, du kanske hittar nåt du gillar här!


RSS 2.0