REVIEW! REV IEW! REVIEW!

REVIEW! REV IEW! REVIEW!
W-INDS ft. GDragon - Rain is Falling
http://www.youtube.com/watch?v=2-VTT8pjHH0

BETYG:
<3 <3 <3


Japanska pojkbandet W-INDS tar hjälp av koreanska Big Bang's GDragon på deras nya mini-album. Låten "Rain is Falling" har allt som en asiatisk electro-poplåt ska ha; ett catchy backbeat, neonljus, lättdansade steg (och en dance-shot video) och ett inslag av rap någonstans i låten, i detta fall versen.

Låten har legat på Oricon Weekly's första plats och hänger ännu runt top 3. Det är en väldigt dansant och catchy låt, och kommer perfekt nu när allt man hör här är Eurovision-dängor och lol-house.

Som det musikaliska geni GDragon är så är hans insats i "Rain is Falling" extremt medioker. Man kan inte riktigt sätta fingret på om han vill vara ironisk eller om det är order från YG som är orsaken, men han kan helt klart MYCKET bättre *hint: SeungRi's Strong Baby*.

W-INDS har alltid varit något av ett b-band i det japanska pop-utbudet, och nu när koreanska DBSK och Big Bang erövrar allt större delar av marknaden så försvinner de lite i mängden. Det är kul att de vill synas på ett annat sätt, men produkten blir väldigt krystad och inte rolig alls.

BETYG:
<3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0